Nejprodávanější tituly - duben 2016

Flow
Jedná se o jedno z nejznámějších témat pozitivní psychologie, které jeho autor označuje za podstatu lidského štěstí. Ve své slavné knize se věnuje mnohostranné aplikaci flow a hledá odpověď na otázku, do jaké míry jsme flow schopni sami navozovat.

Flow

539 Kč
Foto Ideal. Jindřich Zelenka
(2x)

Autor knihy, fotograf Prokop Paul, je pokračovatelem významné fotografické dynastie, na jejímž počátku stál Jindřich Zelenka, jehož životní osudy a tvorbu kniha mapuje. Zelenka se vyučil a pracoval jako asistent v ateliéru Rudolfa Bruner-Dvořáka.

Ukázky

Foto Ideal. Jindřich Zelenka

351 Kč
Gabriela Preissová
Monografie je doplněna výborem všech autorčiných děl. Čtenář tak v textových přílohách knihy i na přiloženém DVD dostává do rukou umělecky živé jádro díla Gabriely Preissové spolu s díly pozdějších tvůrců, kteří stěžejní autorčina dramata adaptovali.

Gabriela Preissová

473 Kč
Geografie výsledků parlamentních voleb: prostorové vzorce volebního chování v Česku 1992-2013
Kniha může přinést zajímavé informace nejen odborníkům z oblasti společenských věd nejrůznějšího oborového zaměření, ale i všem, kteří se chtějí něco dozvědět o volebním chování v poněkud méně tradiční podobě, než je obvyklé.

Geografie výsledků parlamentních voleb: prostorové vzorce volebního chování v Česku 1992-2013

266 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Hitler, Stalin a já
(1x)

Kniha uvádí téměř doslovný přepis rozhovoru známé filmové dokumentaristky Heleny Třeštíkové s překladatelkou a spisovatelkou Hedou Margoliovou Kovályovou.

Ukázky

Hitler, Stalin a já

206 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče!

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

Hlavu vzhůru, rodiče!

314 Kč
Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
Houbárium
Pozoruhodné příhody a poučné historky nezdolného houbaře. Drobné črty, které podle vyprávění proslulého branického milovníka hub, lesa a dobrodružství sepsal Jiří Pavel.

Houbárium

126 Kč
Hranice pravdy
(1x)
Hranice pravdy stojí na pomezí mezi historií a fikcí. Autor v ní pojednává o dramatickém Husově procesu v Kostnici v letech 1414-1415.

Hranice pravdy

253 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>