Nejprodávanější tituly - květen 2016
romantika

Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Jak zabít manžela - 20%
(1x)
Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají.
romantika
Ukázky

Jak zabít manžela

149 Kč
119 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 11%
(1x)

Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.

romantika

Příručka jadranské snoubenky

215 Kč
191 Kč
Chci tě svést - 20%
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
romantika
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
71 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Láska - 11%
(1x)
Andrea se domnívala, že je šťastná. Před vším totiž zavírala oči – před nevěrou svého muže i podivným způsobem, jakým přišla o práci. Teprve úraz jejího manžela a setkání s mužem, kterého mnoho let neviděla, ji přiměje, aby se přestala obelhávat.
romantika

Láska

224 Kč
199 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Bridget Jonesová: láskou šílená
(14x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.
romantika
Ukázky

Bridget Jonesová: láskou šílená

144 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>