Nejprodávanější tituly - květen 2016

Palisandreia
Jeden z nejoriginálnějších soudobých ruských spisovatelů ve svém třetím románě demytizuje téma ruské historie a zpracovává ho metodou prozaického postmodernismu.

Palisandreia

342 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Kosmická hra
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.

Kosmická hra

449 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.

Doba z druhé ruky

440 Kč
Božský milenec
Upjatý Brit na vysoké pozici. Dobrodružná Američanka na stáži. Sexy mezinárodní skandál na obzoru.

Božský milenec

358 Kč
Syn
(6x)
Sonny je ideální vězeň. V přísně střežené věznici Staten se těší oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník, naslouchá jejich přiznáním a uděluje jim rozhřešení. Roky plynou do chvíle, než si Sonny nečekaně vyslechne jistou šokující zpověď.
Ukázky

Syn

339 Kč
Medvědí tanec
(3x)
Román o posledních měsících života enfant terrible české literatury Jaroslava Haška. Ještě v něm dřímá někdejší vtipálek a provokatér, ale příběh jeho posledních dnů nás často dojímá a někdy z něj mrazí.
Ukázky

Medvědí tanec

254 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.

Dalajlamova kočka

220 Kč
Sítě
(3x)
Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život.

Sítě

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>