Nejprodávanější tituly - květen 2016
ostatní

Richard Lví srdce - 6%
(1x)

Monografie je věnována rytíři par exellence, anglickému králi Richardu I. Jeanu Florimu se podařilo vytvořit brilantní portrét tohoto krále opředeného mýty a legendami.

ostatní
Ukázky

Richard Lví srdce

406 Kč
382 Kč
Vzpomínky na protektorát - 11%
(1x)
Kniha vznikla jako vyprávění muže, který prožil svá klukovská léta v samém centru protektorátní Olomouce. V době, kdy my své děti ochraňujeme ode všeho zlého, se on v dětství denně potkával s krutou realitou válečných let.
ostatní

Vzpomínky na protektorát

216 Kč
192 Kč
Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
ostatní

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Básník - 6%
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
ostatní
Ukázky

Básník

377 Kč
355 Kč
Art Cult
(1x)
Publikace přináší výběr z fotografické tvorby Jan Ságla, jehož snímky jsou zastoupeny ve významých světových sbírkách fotografií.
ostatní

Art Cult

179 Kč
7x ve vedlejší úloze - 58%
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

ostatní
Ukázky

7x ve vedlejší úloze

238 Kč
99 Kč
André Breton a základy surrealismu - 11%
(1x)
V této rozsáhlé a dnes již klasické monografii věnované André Bretonovi a základním tématům surrealismu se autor po důkladném rozboru geneze tohoto hnutí na historicko-kulturním pozadí věnuje i vztahu k dobové vědě a ezoterice.
ostatní

André Breton a základy surrealismu

288 Kč
256 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

ostatní

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse - 11%
(2x)
První biografie české spisovatelky Jany Krejcarové-Černé, dcery novinářky MIleny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara. Autorka čerpala z archivů, dopisů, osobních rozhovorů, ale i z policejních spisů nebo dokumentů z psychiatrických léčeben.
ostatní

Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse

170 Kč
151 Kč
Ennio Morricone a jeho filmový svět - 11%
Ennio Morricone je považován za jednoho z nejlepších skladatelů filmové hudby všech dob. Je podepsán pod více jak 500 filmy a některé jeho melodie se dávno staly kultovními. Jak vyrůstal a jak se rodila hudba k těm nejslavnějším snímkům?
ostatní

Ennio Morricone a jeho filmový svět

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 842 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 85 > >>