Nejprodávanější knihy - květen 2016

Zběsilost v srdci - 11%
(1x)
Drsný příběh Luly a Námořníka, jejichž láska je od začátku vystavena nepříznivým okolnostem a náhodám. Kniha byla zfilmována v roce 1990 režisérem Davidem Lynchem.

Zběsilost v srdci

89 Kč
79 Kč
Umění a život v modernistické Praze - 6%
Vysoce hodnocená knižní studie o Karlu Čapkovi, jeho generaci a Praze za první republiky od uznávaného newyorského bohemisty.
Ukázky

Umění a život v modernistické Praze

253 Kč
238 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Pokračovatel rodu - 56%
Rodinná kronika oceněná prestižní cenou Libris v kategorii nejlepší historická kniha roku 2015 líčí strhujícím způsobem historii tří generací Münninghoffů, která se klene přes druhou půli dvacátého století.
Ukázky

Pokračovatel rodu

223 Kč
98 Kč
Pomalé rodičovství - 11%
Rané dětství prožíváme jen jednou. Je vzácné. To, co se odehraje v prvních letech, nelze později stejným způsobem zopakovat nebo získat nazpět. Kodaňská školka Nokken to potvrzuje.

Pomalé rodičovství

151 Kč
134 Kč
Čekám na tebe celou věčnost - 11%
(2x)
Románem Čekám na tebe celou věčnost Fabio Volo potvrzuje svoji schopnost prozkoumat a srozumitelným jazykem popsat vnitřní světy každého z nás.

Čekám na tebe celou věčnost

72 Kč
64 Kč
Provazochodkyně - 6%
(4x)
Provazochodkyně přináší napínavou a velmi propracovanou sondu do složitých motivů idealismu a odvahy těch, kteří nepřestali bojovat ani poté, co druhá světová válka dávno skončila.
Ukázky

Provazochodkyně

339 Kč
319 Kč
Sběratel dýmek - 6%
Mrazivý příliv ve Fjordu Mrtvého muže vynáší na břeh dýmky z různých koutů světa. Každá dýmka je opředena vlastní historií, která čtenáře zavádí do carského Ruska, na dalekou Sibiř, ale také do předválečného Berlína nebo na pobřeží jižní Afriky.
Ukázky

Sběratel dýmek

220 Kč
207 Kč
Středověk v nás - 6%
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
318 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.

Migréna

377 Kč
354 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>