Nejprodávanější tituly - červen 2016
poezie

Ženský - 20%
(3x)
Henry Chinaski, Bukowského alter ego, se v románu Ženský objevuje v roli stárnoucího uznávaného spisovatele, a jak už napovídá sám název, prochází celou řadou vztahů s příslušnicemi opačného pohlaví (adjektivum "něžný" v tomto případě není na místě).
poezie
Ukázky

Ženský

198 Kč
158 Kč
Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
poezie
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Malá noční kasace - 11%
Prvotina autora z Hradce Králové. Neuvěřitelně lehké a vyzrálé texty plné úsměvných lyricko-metaforických objevů. Stejné jsou i fotografické ilustrace Jana Horkého. Objev roku Mirka Kováříka.
poezie

Malá noční kasace

162 Kč
144 Kč
Mudrc bělmem - 12%
Sbírka Mudrc bělmem obsahuje skepsi, satiru, zkušenosti ohně i ledu i hlubokou důvěru. Pavel Švanda vydává čtvrtou knížku zralé poezie, dotýkající se všednosti i posvátného v našich životech.
poezie

Mudrc bělmem

129 Kč
114 Kč
Sedimenty Magmatity - 11%
Název debutní sbírky Tomáše Tomáška vyznačuje dvojí pohyb, dvojí způsob vzniku hornin, a to usazováním a vyvřením.
poezie

Sedimenty Magmatity

131 Kč
117 Kč
Zloději všedních okamžiků - 11%
Antologie představuje tvorbu pětice básníků Jevgenije Kropivnického, Genricha Sapgira, Igora Cholina, Vsevoloda Někrasova a Jana Satunovského, kteří se na přelomu 50. a 60. let potkali v obci Lianozovo, jež dala jméno jejich volnému uskupení.
poezie

Zloději všedních okamžiků

351 Kč
312 Kč
Hvězda v noci, duha ve dne - 11%
(2x)
Kniha sestává ze čtyř dílčích antologií z děl čtyř výrazných básnických osobností evropského baroka.
poezie

Hvězda v noci, duha ve dne

178 Kč
158 Kč
Kvílení - 6%
(3x)
Jedna z největších básnických sbírek 20. století, vpravdě kultovní Kvílení, vychází poprvé v češtině v samostatném svazku - v klasickém překladu Jana Zábrany, který mohutně ovlivnil i moderní českou poezii. 2. svazek edice angloamerických básníků.
poezie

Kvílení

160 Kč
150 Kč
Magorova summa I. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta, vychází již potřetí, tentokrát však rozdělen do dvou svazků a doplněn svazkem třetím.
poezie

Magorova summa I.

429 Kč
382 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>