Nejprodávanější tituly - červen 2016
česká

Třicet dva chwanů
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
česká

Třicet dva chwanů

89 Kč
Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
česká

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415

422 Kč
Poločas rozpadu
(2x)
Významný český literární vědec a lingvista Lubomír Doležel ve své prozaické prvotině líčí krok za krokem nemilosrdně pravdivě a bez jakéhokoli sentimentu milostný život fiktivního hrdiny Jana (Johna) Gerbera od mládí až do pozdního stáří.
česká

Poločas rozpadu

171 Kč
Události
(1x)
Hančovy „outsiderské“ zápisky kladou nejhlubší otázky lidské existence, mravnosti spisovatelství, zachycují neuchopitelnost a propastnost mezilidských vztahů a vyjadřují se k veřejnému životu své doby.
česká

Události

359 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

česká

Noc

254 Kč
Lord Mord
(2x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
česká

Lord Mord

220 Kč
Medvědí tanec
(3x)
Román o posledních měsících života enfant terrible české literatury Jaroslava Haška. Ještě v něm dřímá někdejší vtipálek a provokatér, ale příběh jeho posledních dnů nás často dojímá a někdy z něj mrazí.
česká
Ukázky

Medvědí tanec

254 Kč
Velké kriminální případy
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
česká

Velké kriminální případy

239 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…
česká

Lichožrouti navždy

297 Kč
Vzkaz v láhvi - 25%
(7x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…
česká

Vzkaz v láhvi

239 Kč
179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>