Nejprodávanější Kniha - červen 2016

V pasti eura
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.

V pasti eura

178 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
T. G. Masaryk and the Jewish Question
Anglický překlad úspěšného titulu prvního polistopadového velvyslance v Izraeli M. Pojara je výsledkem celoživotního zájmu autora o nelehké a dlouhodobě tabuizované téma.

T. G. Masaryk and the Jewish Question

324 Kč
Co nesmíte vědět! 2
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
Pyramida
(2x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.

Pyramida

314 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.

Kafe a cigárko

89 Kč
Vědomé milování
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.

Vědomé milování

254 Kč
Čekám na tebe celou věčnost
(2x)
Románem Čekám na tebe celou věčnost Fabio Volo potvrzuje svoji schopnost prozkoumat a srozumitelným jazykem popsat vnitřní světy každého z nás.

Čekám na tebe celou věčnost

72 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Někdo se přece vrátí
Rudolf Roden (nar. 1923), rodák z pražské židovské rodiny, se roku 1942 přihlásil dobrovolně do transportu, aby mohl sdílet osud se svou budoucí ženou Evou. Nejprve se ocitli v Terezíně a poté ve vyhlazovacím táboře v Osvětimi.

Někdo se přece vrátí

177 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>