Nejprodávanější tituly - červenec 2016
beletrie

Piráti z Ledového moře - 11%
(2x)
Sestry Siri a Miki žijí s tatínkem na ostrově v Ledovém moři. Napínavý příběh v duchu severské klasiky o dobrodružstvích dvou sourozenců se čte jedním dechem a rozvíjí čtenářovu fantazii. Určeno především pro děti ve věku 9–14 let.
beletrie

Piráti z Ledového moře

314 Kč
279 Kč
Písecká četnická pátračka
(1x)
Autor Ladislav Beran, emeritní komisař kriminální služby, se prostřednictvím skutečných kriminálních případů, které písecká četnická pátrací stanice v té době vyšetřovala, vrací do třicátých let minulého století.
beletrie
Ukázky

Písecká četnická pátračka

169 Kč
Podivná smrt generála Pattona - 20%
Zcela nečekaná smrt amerického generála George Pattona v důsledku autonehody způsobila šok a vyvolala řadu dohadů. Dodnes zůstává nezodpovězenou otázkou, zda šlo skutečně o nehodu, nebo o úmyslnou vraždu.
beletrie
Ukázky

Podivná smrt generála Pattona

339 Kč
271 Kč
Pohádkové dárky Josefa Lady - 11%
Tento výbor z pohádkových ilustrací Josefa Lady, uspořádal a na motivy kreseb napsal texty (verše i pohádky) Michal Černík. Knihu připravil z lásky k J. Ladovi a s přesvědčením, že Ladovy obrázky dětí stále milují.
beletrie

Pohádkové dárky Josefa Lady

224 Kč
199 Kč
Pohádky nejen mezi stromy - 11%
Kniha obsahuje 13 laskavých pohádek o víle Denisce a jejích kamarádech - stromových skřítcích, kde každý ze skřítků obývá jeden z nejčastějších stromů v naší přírodě: lípu, smrk, dub, buk, borovici, osiku a další.
beletrie

Pohádky nejen mezi stromy

269 Kč
239 Kč
Pohádky z kouzelné zahrádky - 11%
Představte si zahrádku, kde na jednom stromě rostou hrušky i jablka. Okurky se schovávají, aby vyrostly co nejvíce, a ředkvičky drží štíhlou linii, aby uspěly v soutěži krásy. Nová kniha českých pohádek o lásce k přírodě a přátelství.
beletrie

Pohádky z kouzelné zahrádky

225 Kč
200 Kč
Pohřeb funebráka - 11%
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.
beletrie

Pohřeb funebráka

225 Kč
200 Kč
Poprvé u Ježíšova stolu - 11%

Dárková kniha k prvnímu svatému přijímání. Stručně a přehledně shrnuje mešní liturgii a svátost smíření. Je doplněna malými katechezemi a svědectvími ze života svatých (Tarsicius, Terezička...) Dále obsahuje základní modlitby a další texty.

beletrie

Poprvé u Ježíšova stolu

149 Kč
132 Kč
Poslední dar - 20%
Tom Kendall je zpátky ve Spojených státech. Doprovází zraněnou Annu Sinickou, které lékaři museli amputovat nohu. Její život visí na vlásku. I když Anna přežije, nic nebude jako dřív. Toma čeká série mimořádně těžkých rozhodnutí.
beletrie
Ukázky

Poslední dar

79 Kč
63 Kč
Poslední modlitba
(1x)

Třenovský klášter slaví 900 let svého vzniku. Jeden z pozvaných novinářů je v noci brutálně zavražděn a další vraždy na sebe nenechají dlouho čekat. Tara netuší, kdo je jejím protivníkem. Tajemná sekta? Duch zaživa pohřbeného mnicha?

beletrie
Ukázky

Poslední modlitba

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100