Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2016

Emil Běžec 00:10
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.

Emil Běžec 00:10

206 Kč
Kristina Vavřincova
Příběh velké tragické lásky a duchovní pouti ze středověkého Norska. Autorka za tento třídílný román získala roku 1928 Nobelovu cenu za literaturu.

Kristina Vavřincova

179 Kč
Msta písecké panny
Detektivní příběh vynikajícího českého autora.

Msta písecké panny

314 Kč
Pan Smraďoch
(1x)
Humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.

Pan Smraďoch

269 Kč
Případ Lída Baarová
(1x)
V létě v roce 1982 se ve španělském Alicante v letním bytě MUDr. Dohnala setkala herečka Lída Baarová (7. září 1914, Praha – 27. října 2000, Salcburk) se spisovatelem Josefem Škvoreckým. Zde je jejich rozhovor.

Případ Lída Baarová

373 Kč
Syn větru a Prsatý muž
(2x)
Příběh o změně tak velké, že si ji člověk nedokáže představit. Audiokniha věnovaná místům a bytostem, jež zmizely, a láskám, co zůstaly. O šamanských zkouškách, nečekaném daru-nedaru z pralesa, který s vámi zůstane už napořád, kamkoliv zamíříte…

Syn větru a Prsatý muž

269 Kč
V lese visí anděl
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...

V lese visí anděl

269 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Chatrč
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.

Chatrč

341 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček.

Rok v Provenci

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 75 položek
1 2 3 .. 8 > >>