Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2016

Elon Musk
Když v Silicon Valley hledali po Stevu Jobsovi nový idol, našli jej ve svérázném Elonu Muskovi.

Elon Musk

332 Kč
Kruh
(4x)
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo...

Kruh

314 Kč
Mráz
(9x)
Vražedné šílenství uprostřed francouzských Pyrenejí! Saint-Martin-de-Comminges je malé městečko ve francouzských Pyrenejích, kde jsou zimy kruté a kde se nikdy nic moc neděje.

Mráz

314 Kč
Ptákovina
Autentický záznam představení hry Milana Kundery Ptákovina, ze dne 14. 1. 1970, těsně před cenzurním zákazem hry.

Ptákovina

210 Kč
Co mě naučil tučňák
Když Angličan Tom přijme místo učitele na prestižní argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny.

Co mě naučil tučňák

224 Kč
Emil Běžec 00:10
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.

Emil Běžec 00:10

206 Kč
Kristina Vavřincova
Příběh velké tragické lásky a duchovní pouti ze středověkého Norska. Autorka za tento třídílný román získala roku 1928 Nobelovu cenu za literaturu.

Kristina Vavřincova

179 Kč
Má americká krása
Unikátní soubor povídek a reportáží přední české novinářky přináší neotřelé pohledy na Spojené státy a jejich atmosféru.

Má americká krása

269 Kč
Pan Smraďoch
(1x)
Humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.

Pan Smraďoch

269 Kč
Složka 64
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.

Složka 64

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 87 položek
1 2 3 .. 9 > >>