Nejprodávanější tituly - srpen 2016
hobby

Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Liga destilatérů a kurzy hladovění
Zajímavé vyprávění o specialitách (moravská zabíjačka, Štramberské uši, čokoládové lázně, šneci a pod.) s recepty na dané téma.
hobby

Liga destilatérů a kurzy hladovění

197 Kč
Vyrábíme mýdla
Mýdlo používáme několikrát denně a tudíž bychom neměli podceňovat vliv na naše tělo. Proto musíme mít na paměti, že průmyslově vyráběná mýdla nebo levná s nejistým původem mohou obsahovat chemikálie, které mohou uškodit naší pokožce.
hobby
Ukázky

Vyrábíme mýdla

118 Kč
Kůže - zpracování a výrobky
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
hobby
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
SAS - Příručka jak přežít
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4