Nejprodávanější e-knihy - září 2016

Utin jackpot
Utin jackpot je nový román českého spisovatele-humoristy, který neodolal a splnil si jeden svůj sen: napsat detektivku. Vykradená zdravá výživa a spousta divných lidí kolem.
Ukázky

Utin jackpot

90 Kč
V lesích
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
Ukázky

V lesích

198 Kč
Ve stínu mastodonta
Kniha povídek autorky bestselleru "Bereme, co je".
Ukázky

Ve stínu mastodonta

68 Kč
Vedení porad
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
Vnitřní lékařství
Monografie shrnuje kromě základních poznatků z vnitřního lékařství též aktuální informace, o něž byly všechny jeho podobory v posledních letech obohaceny.
Ukázky

Vnitřní lékařství

1 700 Kč
Voda v domě a na chatě
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
Vývoj a výchova děťátka do dvou let
Tak rychlé tempo, jakým se vyvíjí dítě od narození do věku dvou let, se už nikdy v průběhu života neopakuje. Proto je toto vývojové období dítěte klíčovým tématem pro rodiče i odborníky.
Ukázky

Vývoj a výchova děťátka do dvou let

237 Kč
Záhir
(3x)
Paulo Coelho ve svém novém románu zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání „osobního příběhu“.
Ukázky

Záhir

138 Kč
Zámky naděje
Unikátní kniha výpovědí třinácti žen a deseti mužů, kteří přežili holocaust.
Ukázky

Zámky naděje

190 Kč
Zásoby - 4. aktualizované vydání
Ojedinělá publikace - komplexní zpracování o účtování a oceňování zásob. Výklad vychází z novel daňových a účetních předpisů k 1.1.2012. Autor na velkém množství praktických a názorných příkladů popisuje nejen běžně se vyskytující účetní operace.
Ukázky

Zásoby - 4. aktualizované vydání

229 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100