Nejprodávanější tituly - září 2016
báje a legendy

Bohatýrské zvěsti - 11%
Ruské byliny převyprávěné osobitým autorovým jazykem s prvky humoru.
báje a legendy

Bohatýrské zvěsti

198 Kč
176 Kč
Legenda o sv. Vintířovi - 11%
Jedná se o kritickou edici legendy o sv. Vintířovi (Vita s. Guntheri), která byla sepsána v břevnovském klášteře v polovině 13. století za účelem Vintířovy kanonizace.
báje a legendy

Legenda o sv. Vintířovi

Petr Kubín (ed.)
324 Kč
288 Kč
Palava - 11%
(2x)
Historie vypráví různé pověsti o příchodu Slovanů do naší vlasti. Jednu z nich slyšela autorka od starého pamětníka, který ji slyšel od svého děda a tímto způsobem se již v minulosti předávala v kraji pod Pálavou z generace na generaci.
báje a legendy

Palava

134 Kč
119 Kč
Poselství prachu. Mýty Šošonů - 6%
Publikace Poselství prachu přináší antologii vyprávění domorodých kmenů z Velké pánve, tj. etnik tradičně obývajících teritoria dnešních amerických států Utah a Nevada.
báje a legendy

Poselství prachu. Mýty Šošonů

305 Kč
287 Kč
22 böhmische Legenden - 6%
Tato kniha nabízí čtenáři mnohem víc, než pouhý přehled nejkrásnějších míst v Čechách. Magie každého z nich je však skrytá, nenalistujete ji v žádném průvodci. Čtení v němčině.
báje a legendy

22 böhmische Legenden

281 Kč
264 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
báje a legendy
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
196 Kč
Trojská válka. Odysseovy cesty - 20%
Legendární Illiadou (Trojská válka) a Odysseou (Odysseovy cesty), bájemi známými jako starořecké eposy připisované slepému pěvci Homérovi, v převyprávění spisovatele Eduarda Petišky uzavírá zvukovou podobu jeho knížky pro mládež Staré řecké báje a pověsti.
báje a legendy
Ukázky

Trojská válka. Odysseovy cesty

139 Kč
111 Kč
Two Legends of the Loreta - 11%
Už po více než tři staletí odměřují čas na bývalém hradčanském předměstí zvonky zavěšené v lucerně štíhlé světlé věže s měděnou cibulovitou střechou. Pražská Loreta.
báje a legendy

Two Legends of the Loreta

178 Kč
158 Kč
Jak muži přišli ke svému údu - 11%
Výbor erotických pohádek a legend či žertovných historek pocházejících z území dnešního Bulharska a Makedonie, který zde českým čtenářům předkládáme, vychází v autentické a necenzurované podobě.
báje a legendy

Jak muži přišli ke svému údu

217 Kč
193 Kč
Mahábhárata aneb Velký boj - 6%
(2x)
Staroindický epos Mahábhárata je jedním z nejrozsáhlejších eposů světa, jenž v originále zahrnuje přes dvě stě tisíc veršů. Převyprávění nejpodstatnějších dějových motivů.
báje a legendy

Mahábhárata aneb Velký boj

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>