Nejprodávanější e-knihy - září 2016
historie a fakta

Historici, historiografie a dějepis - 20%
Publikace přináší devatenáct studií, v nichž autor analyzoval problémy moderní české a částečně též světové historiografie v širokém časovém záběru od počátku 19. až na práh 21. století.
historie a fakta
Ukázky

Historici, historiografie a dějepis

280 Kč
224 Kč
Klíč k novověké paleografii - 20%
(1x)
Praktická pomůcka pro zvládnutí čtení raně novověkých a novověkých paleografických textů (od počátku 16. do počátku 20. století). Soustřeďuje se na dva základní typy písma – české a německé novogotické pímo.
historie a fakta
Ukázky

Klíč k novověké paleografii

200 Kč
160 Kč
Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

historie a fakta
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
Rudý snajpr na východní frontě - 20%
Paměti odstřelovače, který v řadách Rudé armády bránil Leningrad, byl několikrát raněn a ztratil své nejbližší. Velice realistický a přesvědčivý záznam průběhu heroických bojů na obranu města včetně popisu taktiky snajprů.
historie a fakta
Ukázky

Rudý snajpr na východní frontě

305 Kč
244 Kč
Zrození českého státu - 20%
Známý popularizátor historie Jan Bauer nás zavádí nás do epochy, ve které se začaly rýsovat základy českého státu, toho zprvu nevelkého a sobeckými zájmy zmítaného knížectví, které se v budoucnosti mělo stát mocným a slavným královstvím...
historie a fakta
Ukázky

Zrození českého státu

149 Kč
119 Kč
Geronimo. Paměti náčelníka Apačů - 20%
(2x)
Dobroudružství života snad nejznámějšího indiánského náčelníka Geronimo - čtyřicet let nelítostného boje za právo svobodně žít, dvacet let válečného zajetí v rezervaci.
historie a fakta
Ukázky

Geronimo. Paměti náčelníka Apačů

121 Kč
97 Kč
Opravdu temná Bílá hora? - 20%
(2x)
V listopadu 2015 uplyne od události, které se říká Bitva na Bílé hoře, tři sta devadesát pět let. Tato kniha se šířeji zabývá prakticky vším, co předcházelo této jinak z vojenského hlediska nepříliš významné šarvátce, co se seběhlo kolem ní a po ní
historie a fakta
Ukázky

Opravdu temná Bílá hora?

159 Kč
127 Kč
Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
historie a fakta
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Pod kuratelou Německé říše - 20%
Autorka se ve svém díle zaměřuje na hospodářský vývoj českých zemí v období protektorátu Čechy a Morava a na základě širokého výzkumu archiválií i tištěných pramenů domácí i zahraniční provenience zevrubně pojednává o proměně zemědělství.
historie a fakta
Ukázky

Pod kuratelou Německé říše

240 Kč
192 Kč
Půjdu do pekla spokojen... - 20%
Je to fascinující příběh. Vysoký důstojník SS Adolf Eichmann, pověřený uskutečněním obludného plánu vyhlazení židovského obyvatelstva na všech územích ovládaných nacistickým Německem, patří k nejbizarnějším osobnostem 20. století.
historie a fakta
Ukázky

Půjdu do pekla spokojen...

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>