Nejprodávanější tituly - září 2016
beletrie

Neviditelná dívka
(1x)
Mariel Hemingwayová popisuje dětství a mládí prožité v rodině, jejíž členové byli sice obdařeni nadáním a slávou, avšak poznamenaly je deprese, alkoholismus, schizofrenie, rakovina a sebevraždy.
beletrie

Neviditelná dívka

89 Kč
Spinoza. Praktická filosofie - 11%
Rozborem Spinozových základních myšlenek Deleuze ukazuje, že filosofie není abstrakcí odtrženou od každodenního světa, ale že je sama o sobě vždy už praxí a způsobem života.
beletrie

Spinoza. Praktická filosofie

160 Kč
142 Kč
V mrazivých časech - 38%
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.
beletrie

V mrazivých časech

303 Kč
189 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
beletrie

Dítě školkou povinné

71 Kč
A přece budu blízko - 11%
Autoři, kteří řadu let mapují bezpráví, kterých se dopouštěl komunistický režim, v této knize přicházejí s dramatickým příběhem dvou kněží popravených v padesátých letech: Jana Buly a Václava Drboly.
beletrie

A přece budu blízko

269 Kč
239 Kč
Kritik - 11%
(2x)
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
beletrie

Kritik

296 Kč
263 Kč
Malý kamarád - 38%
(1x)
Na Svátek matek je devítiletý Robin Cleve nalezen oběšený na stromě na zahradě před domem svých rodičů. O jedenáct let později se do pátrání nevyjasněné smrti, na vlastní pěst pouští chlapcova mladší sestra.
beletrie

Malý kamarád

318 Kč
198 Kč
Pád nebes - 20%
(4x)
Převratné úspěchy si žádají velké oběti – příběh dobytí Matterhornu.
beletrie
Ukázky

Pád nebes

199 Kč
159 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
beletrie

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Kočičí host - 11%
(6x)

Citlivý a mimořádně krásný příběh o pomíjivosti života a o tom, jaké to je prožívat ho po svém.

beletrie

Kočičí host

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>