Nejprodávanější tituly - září 2016

Prevítovy první krůčky
(2x)
Pokračování bestselleru humorně pojednávající výchovu novorozence z pohledu toho, jenž má situaci ve skutečnosti pevně v rukou: novorozence samotného.

Prevítovy první krůčky

152 Kč
Souvislosti
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...

Souvislosti

135 Kč
Svědkové z továrny na smrt
(5x)
Členové zvláštního židovského oddílu, známého jako „sonderkommando“, byli jedi­nými očitými svědky masového vraždění ve vyhlazovacím táboře Osvětim-Brzezinka. Jejich autentická svědectví se stala základem pro tuto knihu.

Svědkové z továrny na smrt

358 Kč
Šišatý švec a myšut
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.

Šišatý švec a myšut

152 Kč
Fotbalová školička
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
Jako řeka, jež plyne
(3x)
Kniha přináší sebrané fejetony, články a glosy oblíbeného autora z let 1998 až 2005. Spojuje v nich své zážitky z cest, příběhy a setkání s neobyčejnými lidmi se zamyšlením nad odvěkými problémy člověka.

Jako řeka, jež plyne

178 Kč
Příběh umění
(13x)
Obsáhlá výpravná publikace od světově uznávaného historika umění.

Příběh umění

1 528 Kč
Narcis a Goldmund
(5x)
Nové, samostatné vydání lyrizovaného románu z roku 1930. Ústřední dvojice postav této knihy symbolizuje základní antinomii Hessova díla: protiklad člověka duchovního a člověka smyslového.

Narcis a Goldmund

253 Kč
Takoví jsme blázni
(1x)
Téměř detektivní příběh ze současné vesnice, ve kterém moderní stará panna – teta Valerie – zdědí nečekaně rodinný statek. Protože ovšem nemá na jeho údržbu, snaží se ho zachránit pomocí příbuzných, kteří přijedou z různých částí světa.

Takoví jsme blázni

35 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>