Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2016

Viditelná temnota
Kniha známého spisovatele autentickým a odvážným způsobem zaznamenává jako jedna z prvních svého druhu jeho postupný propad do deprese a následnou cestu k uzdravení.

Viditelná temnota

179 Kč
Vlastní cestou
Kniha Vlastní cestou je výpravná obrazová publikace koncipovaná jako výběr originálů Zdeňka Buriana z významné privátní sbírky.

Vlastní cestou

389 Kč
Voyeur

Jedno ze zásadních děl jednoho z největších francouzských spisovatelů 20. století, jednoho ze zakladatelů nového románu, Alaina Robbe-Grilleta.

Voyeur

198 Kč
Výjimeční lidé
(5x)
Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo.

Výjimeční lidé

269 Kč
Výklad afektů
Monografie z oblasti filosofie psychoanalýzy tematizuje vztah psychoanalytické teorie a praxe k filosofické etice Barucha Spinozy.

Výklad afektů

314 Kč
Vzpomínky/sny/myšlenky C. G. Junga
(2x)
C. G. Jung se na sklonku svého života uvolil na naléhání přátel k tomu, že se svou spolupracovnicí a sekretářkou Anielou Jaffé napíše svou duchovní autobiografii. Stanovil si jedinou podmínku: kniha bude moci vyjít až po jeho smrti.

Vzpomínky/sny/myšlenky C. G. Junga

512 Kč
Webcopywriting pro samouky
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
Zrádná slova v ruštině
Slovník rusko-českých homonym Zrádná slova v ruštině je určen ruštinářům, kteří se chtějí v běžné i odborné komunikaci vyvarovat interferenčních jevů a předejít tak možným nedorozuměním, mnohdy trapným či směšným.

Zrádná slova v ruštině

180 Kč
Železný půlměsíc
Čtvrtý díl cyklu Dobrodružství kapitána Báthoryho.

Železný půlměsíc

313 Kč
'Křížová výprava' proti albigenským
(1x)
Křížová výprava proti albigenským představuje jeden z prvních příkladů systematického boje křesťanské většiny proti křesťanské herezi, jež ohrožovala středověkou společnost v jejích samotných základech.
Ukázky

"Křížová výprava" proti albigenským

253 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>