Nejprodávanější e-knihy v roce 2016

Od Rusi k Rusku
Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin, koncepce ojedinělé, v Česku doposud nepublikované.
Ukázky

Od Rusi k Rusku

242 Kč
3IN Intuice Instinkt Inspirace
(5x)
Autobiograficky fiktivní příběh cesty vedoucí od nepochopení k poznání, od nevědomosti k moudrosti, jež v neustálém tepu srdce vlila do života hlubokou důvěru v intuici, instinkt a inspiraci.

UKÁZKA KE STAŽENÍ JE TŘETINA E-KNIHY.
Ukázky

3IN Intuice Instinkt Inspirace

168 Kč
Ájurvédská péče o krásu
Ájurvédská péče o krásu představuje čtenářům starobylá a současně moderní ájurvédská tajemství péče o krásu. Cílem této knihy je pozvednout naše západní chápání krásy na nové úrovně za pomoci hlubších ájurvédských vhledů.
Ukázky

Ájurvédská péče o krásu

199 Kč
Areston
Nejnovější román klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
Ukázky

Areston

149 Kč
B. Proudew
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
Beton, kosti a sny
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
Ukázky

Beton, kosti a sny

149 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
(1x)
Publikace o netypických zdrojích obživy, ke kterým se z větší či menší míry muselo uchylovat obyvatelstvo v českých zemích v dobách nedostatku.
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety

69 Kč
Daňové zákony 2016
Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů ve znění k 1. 1. 2016.
Ukázky

Daňové zákony 2016

149 Kč
Dopis pro mou ženu
Syrový text Dopis pro mou ženu finského spisovatele, kontroverzního bohéma, oddaného komunisty a náruživého alkoholika, celebrity finské literatury, vznikl na konci šedesátých let. Autor tehdy podnikl několikatýdenní cestu do Dublinu...
Ukázky

Dopis pro mou ženu

75 Kč
Eliška Přemyslovna - Matka Otce vlasti - 30%
Třináctiletá princezna Eliška Přemyslovna je otřesená smrtí svého otce a krále Václava II. Když je o rok později v Olomouci zákeřně zavražděn její bratr a dědic trůnu Václav III., nedokáže se s krutostí světa vyrovnat a obrací se k Bohu.
Ukázky

Eliška Přemyslovna - Matka Otce vlasti

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100