Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016

Vraždy s monogramem
(3x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Potomci Agathy Christie svolili k návratu Hercula Poirota na stránky nových napínavých příběhů.

Vraždy s monogramem

359 Kč
Asfalt
(2x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...

Asfalt

323 Kč
Bylo to na váš účet
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.

Bylo to na váš účet

179 Kč
Čarodějné pohádky podruhé
Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných...

Čarodějné pohádky podruhé

215 Kč
Gramotingltangl
Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln.

Gramotingltangl

555 Kč
Jsem mrtvý, neplačte

Román začíná v pražské pitevně lékařské fakulty a v sále umírajících pardubického lazaretu končí. Vědecky zkoumaná těla mrtvých z východní ruské fronty spojuje oblouk osudů dvou protagonistů – otce a syna, Františka a Antonína Jedličkových.

Jsem mrtvý, neplačte

233 Kč
Kladenské pohádky
Za křivoklátskými lesy, řekou Berounkou a lány polí stojí město Kladno. Dolovalo se v něm uhlí a v ohromné peci se dělalo železo. Pec byla hrozně hladová. Musela se krmit rudou, vápnem a starým železem.

Kladenské pohádky

108 Kč
Oldřich Král
Oldřich Král čte vybrané kapitoly ze svého překladu Sebraných spisů Mistra Zhuanga. Součástí CD je doprovodný text Oldřicha Krále

Oldřich Král

179 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.

Volání kukačky

332 Kč
Život a cesta hrocha Obludvíka
(1x)
Hrdinou knihy je plyšový hroch Obludvík a jeho přátelé: Prachzkříd, Složsitričko a Vařihouska. Tato podivuhodná čtveřice putuje českými městy od Chlípníku nad Bečvou až po Železnou Nudu a prožívá jedno šílené dobrodružství za druhým.

Život a cesta hrocha Obludvíka

249 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 252 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>