Nejprodávanější e-knihy v roce 2016

Jáchymovští démoni
(3x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
Ukázky

Jáchymovští démoni

199 Kč
Selský baroko
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Hluboká práce
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
Rybí krev
(51x)
Další román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
Ukázky

Rybí krev

179 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Ratajský les
(6x)
Ratajský les v Posázaví se stal v lednu 1952 místem vraždy. Na hromadě klestí zde byla nalezena komunistická funkcionářka Anna Felbabová s prostřelenou hlavou.
Ukázky

Ratajský les

189 Kč
Nitranská brána smrti
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
Ďábel v zrcadle
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
Pod sněhem
(26x)
Román o rodinných vztazích a spletitých osudech tří sester.
Ukázky

Pod sněhem

229 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>