Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2017
beletrie

Ještě jedna jízda na kolotoči
(3x)

Kniha je cennou výpovědí o procesu vyrovnání s fatální diagnózou. Může být inspirací a povzbuzením pro všechny, kteří ve svém životě nebo v životě svých blízkých prožívají těžké zkoušky. Je potvrzením zásady: každá krize je zároveň šance.

beletrie

Ještě jedna jízda na kolotoči

394 Kč
Ježíš na Šumavě - 63%

Strhující a syrovou „legendu“ o chlapci ze šumavských lesů, jehož příběh je zvláštní obdobou Ježíšova života, doplňují kresby Nikoly Čulíka.

beletrie

Ježíš na Šumavě

208 Kč
78 Kč
Jsi ďábel
(1x)
Nejpopulárnější americký humorista současnosti David Sedaris je zpátky a v plné síle!
beletrie
Ukázky

Jsi ďábel

220 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
beletrie

Když padají manga

89 Kč
Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

beletrie

Kniha šepotů

241 Kč
Krajničky
(2x)
Na (p)okraji informačního věku zavaleni daty a fakty, zvuky, obrázky a někdy dokonce i informacemi můžeme už jen utrousit sem tam nějakou poznámku. Možná povzdech. Pro ty, kdo se občas zamyslí nad tím, kam to všechno spěje, jsou určeny tyto glosy.
beletrie

Krajničky

26 Kč
Král Jindřich IV.
Nejslavnější historická hra Williama Shakespeara. V kulisách rozvrácené Anglie se odehrává příběh prince, který se z nezodpovědného floutka stává zodpovědným vládcem své země.
beletrie

Král Jindřich IV.

395 Kč
Kráva a dědeček

Mladá kráva Stračena je tak zklamaná! Nevzali ji na výlet pořádaný pro hovězí omladinu, proto se rozhodne zdolat ohradník a uprchnout z rodné pastviny.

beletrie

Kráva a dědeček

178 Kč
Krtkovy Velikonoce
I Krtek a jeho kamarádi slaví Velikonoce! Leporelo s pestrými velikonočními kraslicemi pomáhá rozvíjet pozornost a také představivost těch nejmenších dětí i jejich starších sourozenců.
beletrie

Krtkovy Velikonoce

71 Kč
Lea a R
(1x)
Naučit se pořádně říkat R je někdy pěkný oříšek. Pokud to ale s trénováním trochu přepálíte, může se stát, že se zvedne pěkný vichr a poletí i to, co křídla nemá.
beletrie

Lea a R

59 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100