Nejprodávanější tituly - únor 2017
beletrie

Opráski zhistorje svjeta - 20%
To tu ještě nebylo. Oblíbený kemix Opráski sčeskí historje expanduje do světa! Badatelé z Histrickýho ústafu pro vás pilnou prací a v potu tváře vybádali nové zajímavé události tentokrát světového významu.
beletrie
Ukázky

Opráski zhistorje svjeta

169 Kč
135 Kč
Osudy - 20%
O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011).
beletrie
Ukázky

Osudy

249 Kč
199 Kč
Patnáctiletý kapitán - 11%

Patnáctiletý kapitán je dobrodružný román francouzského spisovatele Julese Verna z cyklu Podivuhodné cesty. Příběh se odehrává v roce 1873 a vypráví dobrodružství patnáctiletého plavčík a Dicka Sanda z americké velrybářské lodi Poutník.

beletrie

Patnáctiletý kapitán

269 Kč
239 Kč
Ruské lidové erotické povídky - 20%
Další z řady fotoreprintů bibliofilské Edice 69, kterou ve třicátých letech vydával Jindřich Štyrský. Ruské lidové erotické povídky jsou zde doprovozeny erotickými kresbami karikaturisty Františka Bidla, za války nacisty vězněného v Terezíně.
beletrie
Ukázky

Ruské lidové erotické povídky

99 Kč
79 Kč
Rytíři krále Artuše - 11%
Pověst o králi Artušovi, jeho rytířích - Lancelotovi, Gawainovi a dalších od Kruhového stolu, jakož i o kouzelníku Merlinovi a krásné královně Gueneveře podává čtenáři v nové textové úpravě i grafickém ztvárnění.
beletrie

Rytíři krále Artuše

314 Kč
279 Kč
Skorzeny. Život na hraně - 20%
Skorzeny se během svého života mnohokrát stal záhadami opředenou legendou. Pohled pod její povrch je strhujícím příběhem člověka, který svou nespornou odvahu a inteligenci za všech okolností, tedy za války i po válce, nabídl do služeb zla.
beletrie
Ukázky

Skorzeny. Život na hraně

99 Kč
79 Kč
Skrytá čísla - 20%
Pravdivý příběh tří Afroameričanek, jež se zapsaly do dějin NASA jako tzv. lidské počítače. Matematičky černé pleti Dorothy Vaughanová, Mary Jacksonová a Katherine Johnsonová přispěly k největším úspěchům NASA a významně napomohly...
beletrie

Skrytá čísla

349 Kč
279 Kč
Skřípot štěrku - 11%
Být dívkou a žít v mormonské komunitě spravedlivých není žádný med ani tehdy, jste-li vnučkou jejích zakladatelů a devětatřicátým dítětem jejího vůdce.
beletrie

Skřípot štěrku

251 Kč
223 Kč
Slogany, glosy a fejetony na přežití... - 11%
(1x)
Kniha je přímo spojena se jménem známého českého herce Viléma Bessera, který už bohužel není mezi námi, ale který v českém filmu zanechal výraznou stopu.
beletrie

Slogany, glosy a fejetony na přežití...

179 Kč
159 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
beletrie
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100