Nejprodávanější Kniha - únor 2017

Svoboda
(5x)
Autor románu představuje intimní a hluboce realistický portrét rodinných vztahů na pozadí současné americké společnosti, který si svou opravdovostí, kritičností a vypravěčským mistrovstvím právem vysloužil přídomek „velký americký román“.

Svoboda

381 Kč
Šimonovy pracovní listy 6
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
Šimonovy pracovní listy 7
Logopedická cvičení - soubor druhý, napomáhá dětem předškolního věku i malým školákům rozšiřovat slovní zásobu, zlepšovat vyjadřovací obratnost a přispívá k rozvoji sluchového vnímaní, zrakové orientace, sluchové i zrakové paměti.

Šimonovy pracovní listy 7

125 Kč
Škola houslových etud I
Škola houslových etud je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.

Škola houslových etud I

338 Kč
Špalíček veršů a pohádek
(1x)
Špalíček oblíbených říkadel, básniček, hádanek a pohádek Františka Hrubína je plný krásných ilustrací Jiřího Trnky.

Špalíček veršů a pohádek

449 Kč
Vím, že máš duši
Motoristický pořad Top Gear sleduje po celém světě asi 350 milionů diváků, momentálně běží i na českém kanálu Prima Cool. Za jeho mimořádnou popularitou stojí zejména hlavní moderátor Jeremy Clarkson, autor této knihy.

Vím, že máš duši

239 Kč
Vytváření nepřítele
Soubor šestnácti nedávno vzniklých esejistických textů známého spisovatele a badatele nese název prvního z nich, věnovaného mimořádně aktuálnímu tématu: potřebě určité společnosti mít svého nepřítele a utvořit si jeho obraz.

Vytváření nepřítele

296 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Ženské příběhy I.
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.

Ženské příběhy I.

257 Kč
Život bez pšenice
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....

Život bez pšenice

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100