Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2017

Ekonomie dobra a zla - 11%
(2x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.

Ekonomie dobra a zla

257 Kč
228 Kč
Lidojedi - 11%
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.

Lidojedi

179 Kč
159 Kč
Žítkovské bohyně - 11%
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
279 Kč
Něžná je noc - 6%
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.

Něžná je noc

254 Kč
239 Kč
Gottland - 6%
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
279 Kč
Marpa, Tibetský rebel - 6%
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
200 Kč
Pohádky z Valašského království - 6%
Osm úchvatných Skácelových příběhů rozezněl jemně, křehce a s fantazií (Hloupý Jan, Skleněný vrch, Kouzlíř, O čtyřech bratřích, Chudý kovář, Boty, klobouk a plášť, Tři bílé růže, Janíček s voničkou). Bolek Polívka vypráví příběhy z valašského království.

Pohádky z Valašského království

252 Kč
238 Kč
Sedm životů - 6%
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
200 Kč
Tibetské báje o Milarepovi - 6%
Je to 25 nahlédnutí do Milarepova života a ukazuje jeho práci v této době. Příběhy jsou však aktuální i dnes, protože v nich nacházíme řešení běžných lidských problémů z pohledu legrace a humoru.

Tibetské báje o Milarepovi

213 Kč
200 Kč
Muži v ofsajdu - 6%
Vlídná ironie autorova svědčí o jeho zálibě v židovských anekdotách, v nichž prý byl nepřekonatelným vypravěčem. V této knize dokázal zachytit živý hovorový jazyk postav tak, jako bychom byli přímými svědky rozhovorů, půtek a hašteření mezi postavami.

Muži v ofsajdu

242 Kč
228 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 90 položek
<< < 1 .. 7 8 9