Nejprodávanější tituly - březen 2017
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Znamení rožmberské růže
(3x)
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky
Ukázky

Znamení rožmberské růže

199 Kč
Nesmírný - 11%
(5x)
Oddělení Q znovu v pohotovosti.
detektivky
Ukázky

Nesmírný

314 Kč
279 Kč
Syn
(1x)
Sonny je ideální vězeň. V moderní, přísně střežené věznici Staten se těší značné oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník.
detektivky
Ukázky

Syn

359 Kč
Tiché dívky - 11%

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

detektivky

Tiché dívky

314 Kč
279 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
Nestydaté neviňátko - 11%
Dvojice detektivů z oddělení vražd Richard Krauz a Josef Fischer zvaný Chosé vyšetřují nový případ: bestiální vraždu studentky architektury Moniky, kterou vrah uškrtil doma u rodičů, v jejím pokoji.
detektivky

Nestydaté neviňátko

314 Kč
279 Kč
Černý mnich - 20%
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
detektivky
Ukázky

Černý mnich

199 Kč
159 Kč
Kapitán Bartoš Zasahuje 2 - 20%
(3x)
Na scénu opět přichází kapitán Bartoš a jeho tým v českém detektivním románu „Kapitán Bartoš Zasahuje 2“ s podtitulem „Ledový Žár“. Hlavní hrdiny Dášu a Erika potká řada nečekaných situací. Podaří se kriminalistům odhalit nebezpečné zločince?
detektivky
Ukázky

Kapitán Bartoš Zasahuje 2

99 Kč
79 Kč
Kniha zrcadel - 11%
Cizí vzpomínky jsou nebezpečné a některé by možná měly raději zůstat navždy pohřbené.
detektivky
Ukázky

Kniha zrcadel

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 188 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>