Nejprodávanější e-knihy - březen 2017

Umina verze
(1x)
Román Emila Hakla předjímá to, k čemu technověda směřuje již delší dobu – výrobu umělého člověka. Frankensteinovská touha lidstva je zde naplněna v ryze amatérských podmínkách.
Ukázky

Umina verze

198 Kč
Nesmírný
(10x)
Šestý případ oddělení Q. V průběhu vyšetřování Rose, Asad, Carl i nováček Gordon odhalují staré tajemství, které hrozí položit čtyřlístek z oddělení Q na lopatky.
Ukázky

Nesmírný

199 Kč
Knihy Jakubovy
(4x)
Opus magnum světoznámé polské autorky.
Rok 1752. Román je obrazem dávného Polska, mocného a vlivného království na vrcholu své státnosti, ale zároveň těsně před pádem do osudové propasti zájmů sousedních zemí.
Ukázky

Knihy Jakubovy

289 Kč
Sprint

Sprint je jedinečný pětidenní proces řešení náročných problémů. Je praktickým průvodcem při hledání odpovědí na klíčové podnikatelské otázky. Je určen týmům jakékoli velikosti, od malých podnikatelů, startupů až po podniky ze žebříčku Fortune 100.

Ukázky

Sprint

269 Kč
Co se děje se světem?
(4x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
Ukázky

Co se děje se světem?

249 Kč
Ďábel v zrcadle
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
Lidské srdce
(1x)
V posledním díle románové trilogie nejúspěšnějšího současného islandského autora Jóna Kalmana Stefánssona, jejíž první dva díly tvoří tituly Ráj a peklo a Smutek andělů, se i nadále setkáváme s postavami rybářské obce přelomu století.
Ukázky

Lidské srdce

189 Kč
Playground
(9x)
První díl nové thrillerové série. Co se stane během těch vzácných vteřin, kdy se zastaví srdce?
Ukázky

Playground

199 Kč
SPAD
(1x)
Postapo román mistra akční fantastiky Františka Kotlety.
Ukázky

SPAD

259 Kč
Všechno je jenom dvakrát
(1x)

V českém prostředí první vážný pokus zachytit problém morálního selhání člověka konfrontovaného s normalizační mašinérií sedmdesátých let.

Ukázky

Všechno je jenom dvakrát

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>