Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2017
beletrie

Leonardo da Vinci
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
beletrie

Leonardo da Vinci

224 Kč
Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
beletrie
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Piano live
(6x)
Piano live, druhý díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc, napsal pod pseudonymem Chaim Cigan známý prozaik a dramatik, vrchní zemský rabín Karol Sidon.
beletrie

Piano live

359 Kč
Pod sněhem - 32%
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
beletrie

Pod sněhem

263 Kč
179 Kč
Ptáček a lev
Jednoho podzimního dne nalezne lev na své zahradě zraněného ptáčka. Tak začíná příběh jejich přátelství.
beletrie

Ptáček a lev

311 Kč
Tibetský broskvový koláč
(2x)

Tahle knížka se dá vnímat jako mimořádné svědectví o životě umělecké bohémy mírně stranou hlavního proudu americké beatnické a hippie kultury, ale taky jako typicky vtipné a šarmantní robbinsovské vyprávění o dobách, kdy se hipsteři ještě nemyli.

beletrie
Ukázky

Tibetský broskvový koláč

358 Kč
Viditelná temnota
Kniha známého spisovatele autentickým a odvážným způsobem zaznamenává jako jedna z prvních svého druhu jeho postupný propad do deprese a následnou cestu k uzdravení.
beletrie

Viditelná temnota

179 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
beletrie
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
beletrie
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Psí knížka
Knihy Terezy Říčanové otevírají dětem zcela jedinečný pohled na lidský život, který je vždy svázán se základními otázkami lidského bytí. Titul je volným pokračování série ze života na statku.
beletrie

Psí knížka

134 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100