Nejprodávanější tituly v roce 2017
ostatní

Obrys doby
Kniha Obrys doby předkládá soubor vybraných textů předního českého architekta a uměleckého teoretika Pavla Janáka .
ostatní

Obrys doby

319 Kč
Ve čtrnácti sám v Osvětimi
(3x)
Jde o příběh chlapce, jeho příbuzných a lidí, s nimiž přicházel do styku, v průběhu stupňujících se protižidovských opatření z roku 1942, kdy docházelo k „urychlenému odbavení“ Židů.
ostatní

Ve čtrnácti sám v Osvětimi

446 Kč
Dědictví
Kniha je pokusem o ucelený pohled na dramatické události druhé poloviny minulého století.Jedná se osobní vzpomínky přibližující utrpení politicky pronásledovaných v letech 1948 až 1989.
ostatní

Dědictví

342 Kč
Eichmann
Působivý, obsáhlý a čtivý životopis z pera Davida Cesaraniho, přednášejícího novodobé dějiny na Londýnské univerzitě, představuje první dílo, které o Eichmannovi a jeho životě bezprostředně po soudním procesu s tímto nacistickým zločincem vyšlo.
ostatní

Eichmann

576 Kč
Zlaté číslo
Autor se snaží prokázat, že existuje estetika založená na vědeckém základě. Své tvrzení, že zlatý řez je matematickým klíčem krásy, zdůrazňuje natolik, že mýtus o něm nastoluje s konečnou platností.
ostatní

Zlaté číslo

415 Kč
Chov koček
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
ostatní
Ukázky

Chov koček

254 Kč
Pinochet
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
ostatní

Pinochet

626 Kč
Putování k Port Arthuru
Ústředním motivem knihy je román spisovatele Josefa Škvoreckého "Zbabělci", kolem kterého se odvíjí několikavrstevný příběh. Sleduje genezi vzniku díla, život J. Škvoreckého i osud jeho generace,
ostatní

Putování k Port Arthuru

233 Kč
Bertha von Suttner: Život pro mír
Obsáhlá, reprezentativní monografie první nositelky Nobelovy Ceny za mír (1905).
ostatní

Bertha von Suttner: Život pro mír

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100