Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2017
poezie pro děti

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie pro děti

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Čertoviny - 11%
Vítejte mezi čerty! Půvabná kniha o různých podobách českého čerta. Do světa čertů a pohádkových postav vás zvou básničky oblíbeného rozhlasového moderátora, básníka a textaře Františka Novotného a nádherné ilustrace akademického malíře Karla Franty.
poezie pro děti

Čertoviny

161 Kč
143 Kč
Pes nám spadla - 11%
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
poezie pro děti
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
215 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
poezie pro děti

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 1 - 11%
S nekonvenčním časopisem můžete poznávat zajímavá místa, kutit a vyrábět, vymýšlet příběhy, hrát si, složit si knížku, soutěžit, malovat, vzpomínat, cestovat světem, poznávat přírodu, architekturu i historii, luštit a hádat.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 1

90 Kč
80 Kč
Šimon chce být krotitelem
V této knížce si společně s dětmi můžete přečíst o dětských touhách a o hrách na povolání dospělých.
poezie pro děti

Šimon chce být krotitelem

89 Kč
Jdou dva sloni pod jabloní - 11%
Ani ve své druhé knížce neztrácí Josef Soukal laskavý pohled na svět, poetickou hravost a jemný smysl pro humor. Jako kdyby se pedagog a teoretik dokázal nějakým kouzlem proměnit v dítě a ještě k tomu uměl své dětské myšlenky bravurně napsat.
poezie pro děti

Jdou dva sloni pod jabloní

151 Kč
134 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
poezie pro děti

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Povídání na psí stráni - 11%
Kniha zahrnuje básničky a pohádky, které jsou ideální pro čtení a sdílení společných chvilek rodičů a dětí, jsou osnovou a předehrou k povídání o věcech krásy a dětských i dospělých lásek ve světě, kterému se tak jako tak nelze vyhnout.
poezie pro děti

Povídání na psí stráni

168 Kč
150 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>