Nejprodávanější tituly v roce 2017
hry

Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
hry

Noe

449 Kč
48 cvičení k meditaci - Pro začátečníky i pokročilé
48 karet se srozumitelnými a praktickými cvičeními nejen pro zlepšení koncentrace, ztišení mysli a meditaci. Vybráno z Velké knihy meditačních cvičení Sri Chinmoye.
hry

48 cvičení k meditaci - Pro začátečníky i pokročilé

161 Kč
Jóga, nebe, ráj
Cílem projektu Lali jóga zakladatelky Hanky Luhanové je zábavnou a hravou formou motivovat děti i dospělé k zdravému cvičení a životnímu stylu.
hry

Jóga, nebe, ráj

296 Kč
AZ Kvíz junior
(1x)
Hra je určena všem zvídavým a bystrým dětem. Princip hry vychází z oblíbené soutěže pro dospělé AZ kvíz. K vítězství je třeba kombinace znalostí a strategických schopností.
hry

AZ Kvíz junior

320 Kč
Člověče nezlob se
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.
hry

Člověče nezlob se

143 Kč
Jógové pexeso III
Jógové pexeso obsahuje obrázky s vybranými cviky z Jógových karet III, např. orel, žirafa, medvěd, delfín a rybí relaxace. Lze s ním hrát nejen klasické pexeso, ale zároveň se u hry protáhnout a jednotlivé cviky si zacvičit.
hry

Jógové pexeso III

105 Kč
Rébusy - hra
Nejen svaly, ale i šedé buňky mozkové potřebují trénovat. Dostaňte svůj mozek do formy se sadou 56 hádanek a hlavolamů různých stupňů obtížnosti. Otestujte, které chytáky zvládnete hravě a nad kterými se vaše mozkovna pořádně potrápí.
hry

Rébusy - hra

260 Kč
Dostihy & Sázky
Klasická stolní společenská hra s původními pravidly a bohatou originální výbavou. Dostihy a sázky si užijí hlavně dospělí a starší děti.
hry
Ukázky

Dostihy & Sázky

557 Kč
Puzzle Big Hero 6  100 XL dílků
I při skládání puzzle si váš malý raubíř může připadat jako superhrdina. Sestavit 100dílný obrázek z akční komedie Velká šestka dá totiž dětské hlavičce zabrat. Jednotlivé částečky jsou vyrobeny v XL velikosti.
hry

Puzzle Big Hero 6 100 XL dílků

104 Kč
Puzzle Schovávaná s medvídkem Pú 25 dílků
Když si Pú hraje s kamarády na schovávanou, vystačí si i bez skrýší. Stačí přivřít oči a všichni jsou schovaní! Vaše ratolest se do netradiční zábavy může zapojit také, a to při skládání jejich obrázkového puzzle.
hry

Puzzle Schovávaná s medvídkem Pú 25 dílků

125 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>