Nejprodávanější tituly v roce 2017
jazz a blues

Movable Feasts
Strhující nahrávka kapely Lesní zvěř. Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři – slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
jazz a blues

Movable Feasts

269 Kč
Za okny rychlíku
Na nahrávce Za okny rychlíku najdeme osobní výpověď formou čtrnácti autorských písní na pomezí šansonu, jazzu a avantgardy. Po albu pro děti Nešišlej! plném rozpustilých, bláznivých a občas i trochu morbidních textů s logopedickým podtextem se tak Amálka K. Třebická představuje v úplně jiné, niternější rovině.
jazz a blues

Za okny rychlíku

269 Kč
Psí hodinář
První sólové album a příjemné překvapení skvělého klávesisty a originálního textaře, autora především divadelní a filmové hudby.
jazz a blues

Psí hodinář

179 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
jazz a blues

feat.

224 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
jazz a blues

Sens

269 Kč
100% Karate
Nuck Chorris Gang hrají 100% karate music a jsou skvělá mystifikační bluesrapová parta. Partička s originálním smyslem pro humor spojuje rap, hip hop a blues, neotřele baví publikum a sklízí zasloužené ohlasy. Album 100% karate zní svěže, úderně, ale zároveň se nebojí vtipu a ironie.
jazz a blues

100% Karate

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
jazz a blues

Elida

314 Kč
Bluesweiser
Na debutovém albu slovenské bluesové stálice najdeme barevné spektrum stylů od poměrně čistokrevného blues přes R&B s dechovou sekcí až po nafunkovatělé písničky, to vše v anglickém i slovenském jazyce, s autorskými podpisy Turteva i světových muzikantů včetně Alberta Collinse, Davea Holea či Roberta Lockwooda.
jazz a blues

Bluesweiser

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3