Nejprodávanější tituly v roce 2017
rock

Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
rock

Lesní zvěř

269 Kč
Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.
rock

Kroskántry

674 Kč
2017
Nové album známé české legendární kapely.
rock

2017

242 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
rock

Carry Fire

386 Kč
Concurrere
Na novém, pátém albu, kyjovká kapela Narajama originálním způsobemm míchá moravský folklór s rockem. Krásný zpěv a cimbál Bohdanky Petrů Menšíkové posouvá kapelu až k artrockovým kompozicím.
rock

Concurrere

269 Kč
Futuretro
(1x)
Futuretro je zcela zásadní album nejen pro Tata Bojs, ale také pro domácí hudební scénu jako takovou. Futuretro, to jsou Tata Bojs poprvé u velkého vydavatelství, s nadčasovým zvukem a písněmi jako Ramínka, Toreadorská otázka či Jednotka času.
rock

Futuretro

374 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.
rock

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 2.
Dva boxy a každý z nich bude obsahovat čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jak výjimečnou osobností na české hudební scéně Jakub Noha je.
rock

Jakub Noha 4CD BOX 2.

719 Kč
Something Else
Další album irské hudební skupiny, která vznikla roku 1990.
rock

Something Else

359 Kč
Tango In The Night (Remastered)
Fleetwood Mac se věnují katalogové kampani a vracejí se k multiplatinovým albům vydaným v sedmdesátých a osmdesátých letech. Po obsáhlých reedicích desek Tusk a Mirage nabízejí rozšířené vydání alba Tango In The Night z roku 1987.
rock

Tango In The Night (Remastered)

197 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>