Nejprodávanější tituly v roce 2017
děti a mládež

Hilda se vrací - 11%
(3x)

Po fenomenálním úspěchu první knížky se modrovlasá rozumbrada vrací ve dvou nových dobrodružstvích!

děti a mládež

Hilda se vrací

314 Kč
279 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
děti a mládež

Posel

338 Kč
318 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
děti a mládež

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
děti a mládež

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Jak se stát youtuberem - 50%
Milujete YouTube? Máte své oblíbené youtubery, které sledujete pravidelně? Říkáte si, že to co oni, byste zvládli taky? Tak to zkuste! Uvidíte, že i za nejjednodušším videem je velká práce.
děti a mládež

Jak se stát youtuberem

179 Kč
89 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 653 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 66 > >>