Nejprodávanější tituly v roce 2017
hudba

Missariel
Dvě digitálně remasterovaná alba.
hudba

Missariel

296 Kč
Paris, encore
Album věnované francouzské metropoli.
hudba

Paris, encore

386 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".
hudba

Sám se sebou

404 Kč
Ultra! Ultra!
Třetí sólová deska VLADIMIRa 518.
hudba

Ultra! Ultra!

296 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
hudba

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Na svahu
Monika Načeva je jednou z nejvýznamnějších osobností naší alternativní scény. Na albu zúročuje svoji spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Spolu s ním a Pavel Bořkovec Quartetem natočila výběr svých nejdůležitějších písní.
hudba

Na svahu

341 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
CD- Jednoho dne se vrátíš Největší hity /1970-2010/

Nejobsáhlejší kompilační šance pro jeden z našich nejoriginálnějších hlasů! Věra Špinarová byla objevem konce 60. let, kdy drsným vokálem a rockovým cítěním spoluvytvářela Věra Špinarová a její jubilejní výběr: čtyři dekády hitů a skvělého zpívání!

hudba

CD- Jednoho dne se vrátíš Největší hity /1970-2010/

479 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
hudba

Sur La Route

386 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 264 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>