Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
ostatní

Ryby pro vaše akvarium - 11%
Pozoruhodná publikace je novým pohledem do světa sladkovodních akvarijních ryb. Představí je na špičkových fotografiích – na stránkách knihy plavou, mnohdy se zdá, že se zastavily a koukají na vás se stejným zájmem jako vy na ně.
ostatní

Ryby pro vaše akvarium

359 Kč
319 Kč
Řecko velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce Řeckem představuje podrobně celou zemi. Kromě turistických cílů a památek se věnuje také historii a současnosti Řecka, tradicím, kultuře, gastronomii i přírodě. Hlavní devizou této knihy jsou velkolepé barevné fotografie.
ostatní

Řecko velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Sami na této zemi? - 11%
Známý salesiánský autor ve své nové knize vede každého k tomu, aby si uvědomil, jak intenzivně nás Boží přítomnost obklopuje. Není místa, kde bychom se s Bohem nemohli setkat, ať je to nemocniční pokoj, nebo rockový koncert.
ostatní

Sami na této zemi?

179 Kč
159 Kč
Supernova. Katalog Ateliéru supermédií UMPRUM
Katalog Supernova rekapituluje deset let působení Ateliéru supermédií UMPRUM výběrem dokumentace děl absolventů a absolventek, ať už z akademických let, nebo z doby po absolutoriu.
ostatní

Supernova. Katalog Ateliéru supermédií UMPRUM

45 Kč
Tatra kolem světa - 60 let cestovatelských zkušeností - 11%
Příběh významné československé expedice Tatra Kolem Světa, jež se konala v letech 1987 – 1990. Knižní zpracování její první třetiny, pokrývající Evropu a Severní Ameriku, vyšlo již v průběhu výpravy.
ostatní

Tatra kolem světa - 60 let cestovatelských zkušeností

323 Kč
287 Kč
Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou
(1x)
Nová kniha profesionálního průvodce Šumavou Josefa Pecky se bude věnovat jedné z nejatraktivnějších kapitol historie Šumavy – sklářství. Autor přiblíží historii nejslavnějších šumavských skláren, osudy jejich zakladatelů a majitelů.
ostatní
Ukázky

Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou

179 Kč
Tvoříme interiér s českou designérkou - 20%
Uznávaná česká designérka s patnáctiletou praxí v oboru vás provede jednotlivými kroky při zařizování interiérů či při částečné nebo celkové rekonstrukci. Díky jejím radám a tipům si vytvoříte skvělý interiér odpovídající vašemu vkusu a možnostem....
ostatní
Ukázky

Tvoříme interiér s českou designérkou

365 Kč
292 Kč
Van life - Život na kolech
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
ostatní

Van life - Život na kolech

179 Kč
Vietnam - Poznejte - 11%
Poznejte to nejlepší na 16 pečlivě sestavených trasách po celé zemi: Dračí zátoku, svatyně v horách, moderní města, památky z dob císařů a další... Každá trasa je podrobně popsaná, obsahuje mapku, ilustrační fotky a tipy, kde se občerstvit.
ostatní

Vietnam - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
ostatní

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100