Nejprodávanější tituly v roce 2023

Pavlína Pořízková. No filter
(1x)
To dobré, to špatné a to krásné ve výjimečném životě slavné modelky. Pavlína Pořízková sestavila sbírku intimních, introspektivních a poučných esejí o úskalích ženství v každém věku.

Pavlína Pořízková. No filter

313 Kč
Santiago, má lásko
Oblíbená komička na cestě k novému začátku. Když se potkají dva, kteří se k sobě hodí, vznikne z toho láska.
Ukázky

Santiago, má lásko

359 Kč
Science Communication. Úvod do komunikace vědy
(1x)
V českých výzkumných organizacích je čím dál tím více lidí, kteří si uvědomují, že komunikace vědy není pouze nějakou módní frází, ale naprostou nutností.
Ukázky

Science Communication. Úvod do komunikace vědy

449 Kč
Stvrzeno polibkem
Pokud byl někdo symbolem arogance, byl to určitě Achileas. A rozhodně neměl trpělivost s bezvýznamnými lidmi, jako byla třeba „slečna nula“ Effie, pokojská, se kterou kdyby se nesrazil, možná by si jí ani nevšiml.
Ukázky

Stvrzeno polibkem

69 Kč
Svatojánské ořechy
Strhující román Lenky Chalupové volně navazuje na úspěšné tituly Kyselé třešně a Páté jablko a završuje tak trilogii z poválečného Přerovska.

Svatojánské ořechy

359 Kč
Svět bez konce

Jean-Marc Jancovici je významný francouzský odborník na energetiku, který se ve své osvětové práci věnuje především vlivu energetické produkce na klima. V této knize se spojil se známým komiksovým kreslířem Christophem Blainem.

Svět bez konce

493 Kč
Záludná sázka
Historický a romantický příběh neotesaného Američana hledajícího po návratu do Londýna na začátku 19. století byznys, ale nacházejícího rozptýlení, romantiku a šanci na celoživotní lásku.

Záludná sázka

314 Kč
Zápasy slepého muže
(1x)
České dějiny 20. století by nebyly úplné bez příběhu Klementa Lukeše (1926–2000). Po roce 1945 se nadchl pro politiku komunistické strany, která člověku se závažným zdravotním handicapem (byl nevidomý) dala nečekanou šanci.

Zápasy slepého muže

359 Kč
Zázračná imunita
Dvakrát jsme měli obrovské štěstí. Nejdřív nám evoluce nadělila imunitní systém, který si poradí i s novými a neznámými hrozbami. A pak jsme přišli na způsoby, jak mu ještě pomoci: mýdlo, vakcíny, antibiotika.

Zázračná imunita

395 Kč
Čas odpouštět
(1x)
Právník Jake Brigance přijme obhajobu Drewa Gamblea, mladíka obviněného z vraždy policisty. Ostře sledovaný soudní proces rozděluje zdejší obyvatele – mnozí chtějí rychlý soud a trest smrti, ale Jake to vidí jinak.

Čas odpouštět

404 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100