Nejprodávanější tituly v roce 2023
Asie

Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
Asie

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Chybějící světlo - 11%
Zanechala jsem svou lásku ve světě, který už neexistuje. Ve světě, do kterého se vrátím.
Asie
Ukázky

Chybějící světlo

539 Kč
479 Kč
Prameny a smysl ruského komunismu - 11%
(2x)
Autor se zaměřuje na duchovní, kulturní a ideové dějiny Ruska, a to především od 19. století. Hned v úvodu ukazuje, že Rusové jsou svým bytostným založením národem Východu – tomu odpovídá charakter státu, vztah mezi sociálními třídami a dlouhodobé sm
Asie
Ukázky

Prameny a smysl ruského komunismu

357 Kč
318 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Asie
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Čínská ruleta - 11%
(1x)
Skutečný příběh člověka, který pronikl do nejvyšších pater čínské komunistické strany.
Asie
Ukázky

Čínská ruleta

359 Kč
319 Kč
Příběh tantry
Tantra jako jedinečná a zdánlivě tajemná cesta k poznání sebe sama. Tantra je tajemná, provokující, těžko uchopitelná, kontroverzní, velebená i hanobená, ale především jedinečná, působivá, svobodomyslná a účinná cesta k poznání sebe sama.
Asie

Příběh tantry

61 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 11%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.
Asie

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

359 Kč
319 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
Asie

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Od Rusi k Rusku - 11%
Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin. Koncepce ojedinělá, v Česku doposud nepublikovaná.
Asie

Od Rusi k Rusku

493 Kč
438 Kč
Stručné dějiny Sovětského svazu - 11%
(2x)
Stručné dějiny Sovětského svazu Sheily Fitzpatrickové přinášejí populárně laděný přehled hlavních etap vývoje SSSR a portréty jeho předních představitelů od Lenina po Gorbačova.
Asie
Ukázky

Stručné dějiny Sovětského svazu

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 266 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>