Nejprodávanější hudba v roce 2023

Logopedické písničky
Procvičování správné výslovnosti pomocí písniček? Logopedická cvičení na melodie známých lidových písniček? To je ono! Výběr písní na CD ke stejnojmenné knize nazpíval herec Petr Stach.
Ukázky

Logopedické písničky

224 Kč
Za vodou
Legenda brněnské alternativní scény 90. let přichází po 26 letech s novým studiovým albem "Za vodou".

Za vodou

359 Kč
Trvalky
Pavel Lohonka, uměleckým jménem Pavel Žalman Lohonka, zkráceně též Žalman, je český folkový písničkář, jedna z nejvýraznějších postav české folkové scény.

Trvalky

377 Kč
Dvanáctisměna

Album Dvanáctisměna je pocta legendárnímu snímku Kulový blesk! Kultovní hlášky z filmu Kulový blesk ožívají v nečekaných souvislostech. Album nabízí naprosto unikátní rozsah filmových úryvků, který kdy byl v české hudbě použitý.

Dvanáctisměna

629 Kč
Love Lines

Osmé studiové album zpěvačky LP dostalo název „Love Lines“. Na album zpěvačka spolupracovala spracovala s Ashtonem Irwinem (5 Seconds Of Summer), Andrewem Berkeleym Martinem (Palaye Royale) a Matthewem Paulingem. Prvním singlem je skladba „Golden“.

Love Lines

647 Kč
Meteora (Deluxe, 20th Anniversary)

V březnu roku 2023 to bylo dvacet let, co vyšla druhá studiovka amerických Linkin Park. Deska Meteora patří k nejúspěšnějším nahrávkám tohoto tísíciletí, s prodejem přes 16 milionů kopií jde o osmé nejprodávanější album jedenadvacátého století.

Meteora (Deluxe, 20th Anniversary)

494 Kč
Rush!
Rocková senzace MÅNESKIN a jejich nový počin RUSH !

Rush!

557 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!

Maneki Neko

557 Kč
Rok na Slovácku
(1x)
Malíř, výtvarník a tiskař František Pavlica z Hroznové Lhoty namaloval obrázky do kalendáře pro kok 2023 s názvem Rok na Slovácku, který zachycuje udržování tradic a současný život na moravě s velkou úctou k lidovým tradicím a folklóru.

Rok na Slovácku

314 Kč
Staré pecky (30th Anniversary Remaster)
Album Staré pecky vyšlo k 30. výročí vydání v remasterované podobě. Jedná se o analogový remastering z původních zdrojů.

Staré pecky (30th Anniversary Remaster)

476 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>