Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2023

Špejchar 1969-1991 I-II
Vladimír Mišík není vyznavačem seskupování písní do nových výběrů, ale občas učiní vzácnou výjimku. Tou debutovou bylo v roce 1993 ohlédnutí za první části jeho dodnes velmi úspěšně kariéry rockového písničkáře.

Špejchar 1969-1991 I-II

959 Kč
Vražda pro zlatého muže
Kapitán Exner tentokrát vyšetřuje zločin z vášně, již vyvolávají nejen krásné ženy, ale také, a možná především, peníze. Zlatý muž je totiž vzácný soubor předmětů z doby stěhování národů.

Vražda pro zlatého muže

296 Kč
Život ve staletích - 13. století
Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje, jak se proměnil život všech vrstev tehdejší společnosti ve 13. století.

Život ve staletích - 13. století

349 Kč
Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.

Kmotr

539 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.

Písničky nejen pro děti

377 Kč
72 Seasons
Dvanácté studiové album legendární americké kapely na dvou černých vinylech.

72 Seasons

1 196 Kč
Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu
Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu je další ze série knížek o laskavém a trpělivém dědečkovi a zvídavé vnučce Viktorce. Tentokrát se přeneseme do vzdáleného Orientu.

Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu

314 Kč
Jablko nepadlo daleko od stromu
(1x)

Mord řezníkovy ženy v Mělníce. Neslýchané, vzrušující!

Mnozí si šeptem sdělují novinu, která se ráno rozletěla městem. Mord se v Mělníce nestal už dobrých pět let. Je vrahem paní Guty tovaryš? A příčinou její vraždy cizoložství?

Jablko nepadlo daleko od stromu

214 Kč
Má cesta za štěstím

Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob. Autentický obraz fascinující životní dráhy výjimečného umělce s mezinárodním renomé, který na hudebním nebi začal zářit ve svých dvaceti letech.

Má cesta za štěstím

575 Kč
Operace Banány
(1x)
David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

Operace Banány

331 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>