Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2023

Hudba z Marsu
Čtvrté řadové album natočila skupina Tři sestry v roce 1995. Jako hosté hráli či zpívali: K. Holas, Ing. J. Spurný, P. Novotný, A. Suková, P. Ackermann, V. Papež a P. Janda, v jehož studiu Propast se nahrávalo.

Hudba z Marsu

665 Kč
Karlík a velký skleněný výtah
Pozor! Pokračování Karlíka a továrny na čokoládu je tady! Karlík se stal váženým majitelem továrny na čokoládu. Když spolu se svou rodinou a panem Wonkou vystřelí skleněným výtahem na oblohu, nedopatřením se ocitnou na oběžné dráze Země.

Karlík a velký skleněný výtah

269 Kč
Katarze
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..

Katarze

341 Kč
Kdo s ohněm zachází
(1x)
Volné pokračování historické detektivky Smrt nosí rudé škorně se opět odehrává ve středověké Praze, a to v prosinci roku 1399.

Kdo s ohněm zachází

269 Kč
Lovci
Hal a jeho bratrstvo Volavek pronásledují piráta Zavaka, hnaní touhou získat zpět andomal, posvátný kámen Skandijců.

Lovci

314 Kč
Love zdar!
Druhé album písničkáře Honzy Jíchy s doprovodnou kapelou přináší čtrnáct nových písní, postavených na promyšlených a vtipných textech, nejednou vysoce oceněných jako špička svého žánru.

Love zdar!

225 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
My Little World
Miloš Dodo Doležal patří již od osmdesátých let ke špičce rockové kytary v České republice. Proslavil se také jako frontman skupiny Vitacit.

My Little World

476 Kč
Nová syntéza 1 + 2
V roce 1971 to byla opravdová událost: rocková kapela Blue Effect spojila síly s Jazzovým orchestrem Čs. rozhlasu. Studiový záznam, podpořený koncertní prezentací skladeb, sloučil dvě předtím zdánlivě neslučitelné party. Vychází na 2 CD.

Nová syntéza 1 + 2

374 Kč
On Parole
On Parole je první studiová nahrávka anglické skupiny Motörhead. Nahrávky pochází z let 1975 až 1976, ale album bylo vydáno až v prosinci roku 1979.

On Parole

791 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>