Nejprodávanější Kniha - leden 2024
poezie pro děti

Nesmysl! - 11%
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie pro děti

Nesmysl!

241 Kč
214 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
poezie pro děti

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3