Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - únor 2024

Za fúzy ma poťahaj
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
Vztahem zapni!
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.

Vztahem zapni!

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
Live I & II
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.

Live I & II

297 Kč
Filmové písničky
Písničky z českých filmů let 1932 až 1964 - originální nahrávky.

Filmové písničky

89 Kč
Nejlepší písničky
To nejlepší od dua Suchý Jiří & Šlitr Jiří.

Nejlepší písničky

89 Kč
The Very Best Of
Výběr toho nejlepšího od Beatles v kompletu tří CD.

The Very Best Of

224 Kč
Za všechno může láska
Největší hity stálice československé pop music.

Za všechno může láska

260 Kč
Close To The Edge
(1x)
Reedice alba Close To The Edge kapely Yes z roku 1972.

Close To The Edge

647 Kč
The Getaway
Písničkám stále vládne Flea a jeho elastická basa, která je společně s bicími Chada Smitha tepajícím motorem The Getaway. Když se kapela utrhne z řetězu jako třeba v zběsilé The Ticonderoga, třese se zem a zpěvákovi Anthony Kiedisovi lze uvěřit, když křičí: „Jsme válečníci na bitevním poli jménem život, jediná věc je jistá a tou je můj nehasnoucí apetit.“

The Getaway

386 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 320 položek
<< < 1 .. 30 31 32