Nejprodávanější e-knihy - únor 2024

Seznam přání
3+1 povídky od autorky romantických bestsellerů Co má společného hotel v Las Vegas, autoopravna nacházející se v letovisku na pobřeží Kalifornie, tajný seznam vánočních přání či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie?
Ukázky

Seznam přání

180 Kč
Shuggie Bain
(6x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
Ukázky

Shuggie Bain

349 Kč
Schovávaná
(3x)
Šárka věří, že když udělá patou v zemi důlek, někde vyroste hora. Sní o tom, že se jednou bude živit psaním knih. Co na tom, že momentálně není jiná možnost než učit češtinu na maloměstské průmyslovce, vždyť každá hora se zvedá z údolí.
Ukázky

Schovávaná

269 Kč
Simon
(5x)
Román Simon je tragikomický, ale aj plný nesmiernej laskavosti a dobra. Je hlavně o láske - tej, ktorá je často nedosiahnuteľná, ale keď ju raz človek nájde, ostane mu na celý život.
Ukázky

Simon

299 Kč
Sociální fotografie
Fotografie, které neustále pořizujeme a sdílíme, utvářejí naše sociální vazby, reflektují a proměňují společenské hierarchie i to, kým jsme, jak sami sebe vnímáme, po čem toužíme a na co chceme vzpomínat.
Ukázky

Sociální fotografie

180 Kč
Sojuz na vlastní kůži
(4x)
Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Leningradě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná.
Ukázky

Sojuz na vlastní kůži

179 Kč
Stín bohů
Ty nejlepší ságy jsou napsané krví.
Ukázky

Stín bohů

399 Kč
Stín ve dveřích
(1x)
Čtyři záhady. Čtyři příběhy. Jeden společný klíč.
Ukázky

Stín ve dveřích

399 Kč
Strašlivá závrať
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>