Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - březen 2024

Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Atlas mraků

314 Kč
Klapzubova jedenáctka
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.

Klapzubova jedenáctka

206 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Chvilka, která se chytí
Nové CD zachycuje nové písně Sylvie na koncertě, v živé podobě a za doprovodu Tomáše Alferiho na klavír a Petra Tichého na kontrabas. Deska je plná radostného lidského vrzavého hledání, nalézání, waitsovského šramlování a hravého něžného spiklenectví.

Chvilka, která se chytí

212 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
Sedm životů
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.

Divnovlásky

252 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.

Tanec!

134 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 322 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 > >>