Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024

Poslední jednorožec
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi
(2x)
Toto je kniha o dětech žijících v ústavní péči – o dobré práci s nimi i o špatné práci s nimi, o jejich příbězích, o rozhodnutích dospělých i o možných lepších volbách.

Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

269 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Rozruch v Andénách
Komiksový román. Zběsilá variace na brakové příběhy americké drsné školy ukazuje Borise Viana coby svého druhu Tarantina ze Saint-Germain-des-Prés.
Ukázky

Rozruch v Andénách

311 Kč
TMBOOK
(1x)
„Humor je jako Sovětský svaz, nemá hranice.“ První samostatný výbor z díla grafika a autora koláží...

TMBOOK

89 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe
(1x)
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi!
Ukázky

400 - Snídaně, brunch, kafe

449 Kč
Budoucnost nepráce
(1x)
Umělá inteligence (z)mění i vaši práci k nepoznání. Jste připraveni? Věřili jsme, že umělá inteligence nahradí pouze rutinní práci. Omyl. Nové generace AI toho umějí daleko víc. Psát, programovat, radit nebo malovat k nerozeznání od lidí.
Ukázky

Budoucnost nepráce

441 Kč
Akvárium
(4x)
V románu Akvárium David Vann krystalicky čistým stylem popisuje psychologii narušené rodiny, tíhu vytěsňovaných vzpomínek i sílu odpuštění. Knihu doprovázejí černobílé ilustrace.
Ukázky

Akvárium

250 Kč
Básně
Osmdesát let od narození a třicet let po smrti Karla Kryla vydává nakladatelství Torst úplný soubor všech jeho básnických sbírek, jak si je sám uspořádal a připravil k vydání.

Básně

493 Kč
Dceřina kletba
(3x)
Starý zločin si žádá nové oběti. Od autorky hitu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém.
Ukázky

Dceřina kletba

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>