Nejprodávanější hudba - březen 2024

Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.

Pošli to tam!

674 Kč
Pulp Fiction
Hudba z filmu Pulp Fiction je soundtrackem k filmu Pulp Fiction od Quentina Tarantina z roku 1994. Film obsahuje směs amerického rock and rollu, surfové hudby, popu a soulu.

Pulp Fiction

800 Kč
Voices from beyond
Livin Free je kapela ovlivněná americkou hudbou. Je to moderní rocková muzika ovlivněná blues, gospelem a okrajově i soulem. Hudba vzdálená diatonice, zažitým slovanským postupům v jónské a aiolské harmonii.

Voices from beyond

269 Kč
100 Best Relaxing Piano
Šest CD vybraných klavírních skladeb.

100 Best Relaxing Piano

386 Kč
Down The Road Wherever
Britský kytarista zpěvák a skladatel Mark Knopfler vydává desku Down The Road Wherever. Album obsahuje 14 nových písní, které čerpají mimo jiné z dávných dní, kdy Mark trávil čas s bývalou kapelou Dire Straits v Deptfordu.

Down The Road Wherever

305 Kč
Když bozi zestárnou
Čtvrté album Vltavy vyšlo původně vroce 2000. K původním písním zařadila skupina svoje pojetí evergreenu Jen pro ten dnešní den původně známého v interpretaci Oldřicha Nového. Originální obal pochází již tradičně z dílny Aleše Najbrta.

Když bozi zestárnou

242 Kč
Piece Of Mind
Reedice alba Piece Of Mind kapely Iron Maiden z roku 1983.

Piece Of Mind

359 Kč
Hodný holky zlý kluky chtěj
Album skupiny Harlej s 12 písněmi

Hodný holky zlý kluky chtěj

242 Kč
Na blankytném pozadí
Bohatě vypravený komplet šesti CD s archivními nahrávkami z 80. let představuje dávný repertoár slavné písničkářské dvojice Burian a Dědeček, která vystupovala v letech 1979-1984.

Na blankytném pozadí

801 Kč
Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.

Eponym

261 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 94 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>