Nejprodávanější tituly - duben 2024

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně - 11%
Desatero Marka Orko Váchy o životě, lásce, sexu, církvi, přírodě a přátelství. Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

386 Kč
343 Kč
Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech - 11%
(4x)

Byly to celkem tři celodenní výpravy. Naším řidičem byl Michael Pastorek, obětavý a milý člověk. Skoro po celou dobu jsem měl zapnutý diktafon. Obsah našich konverzací víceméně odpovídá skutečnosti.

Ukázky

Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech

359 Kč
319 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

439 Kč
Šikmý kostel - 11%
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
279 Kč
Prokletí rodu Janoviců - 8%

Tvrz pánů Janovských z Janovic jako by přitahovala loupeživé rytíře a drsné válečníky. Když posledního z nich Petra Sudu z Řenče zemské vojsko oblehlo, tvrz dobylo a vypálilo. Tehdy se vrátila do rukou Janoviců. Jenže krvavé prokletí nezmizelo.

Prokletí rodu Janoviců

296 Kč
271 Kč
Šikmý kostel 2 - 11%
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
351 Kč
Moje Rusko - 20%
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
270 Kč
Jak to celé přežít a nezbláznit se - 20%
(3x)
Životní příběh onkologické pacientky a foodblogerky Denisy Cziglové, který rozesmutní i rozveselí, zahřeje i rozladí, pohladí na duši a potěší vaše chuťové pohárky.
Ukázky

Jak to celé přežít a nezbláznit se

199 Kč
159 Kč
Kitaró - limitovaná edice - 11%

Kitaró patří k nejznámějším a nejvydávanějším příběhům manga v Japonsku. Již v roce 1954 na sebe Mizuki upozornil prvními povídkami o klukovi jménem Kitaró, pocházejícím z duchařského rodu ze hřbitova.

Ukázky

Kitaró - limitovaná edice

673 Kč
598 Kč
Lovec čertů - 11%

Po událostech v Plzni Bohdan Jaroš přestal věřit, že se ještě někdy setká se Steinem a Barbaričem. Na vlastní pěst putuje po České cestě, která spojuje Prahu s Budínem, a živí se jako nájemný kat a lovec zločinců.

Ukázky

Lovec čertů

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>