Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2024

Conan: Plíživý stín a další příběhy
Nové podání legendárních povídek R. E. Howarda z dílny nejlepších francouzských scenáristů a výtvarníků. V knize naleznete tři samostatné povídky.
Ukázky

Conan: Plíživý stín a další příběhy

673 Kč
Cesta
Svět pohltila apokalypsa. Trosky, popel a mrtví lidé. A otec se synem tlačí pustinou nákupní vozík se vším jejich majetkem. Deštěm, sněhem a mrazem kamsi na jih, na pobřeží, snaží se proklouznout mezi kanibaly a divokými tlupami.
Ukázky

Cesta

628 Kč
Dívčí válka 1
(1x)
České království roku 1420. Dvanáctiletá Šárka, jež i po brutálním znásilnění jako jediná přežila z katolíky nemilosrdně vyvražděné vesnice, nachází záchranu u největšího českého vojevůdce Jana Žižky a jeho hrdinné husitské armády.
Ukázky

Dívčí válka 1

223 Kč
Dívčí válka 4
Důležitá, nedobytná pevnost v držení katolíků - Vyšehrad. Husitské vojsko vedené hejtmanem Janem Žižkou se Vyšehrad bezúspěšně snaží dobýt.
Ukázky

Dívčí válka 4

223 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe
(1x)
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi!
Ukázky

400 - Snídaně, brunch, kafe

449 Kč
Anděl smrti
(1x)
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat.

Anděl smrti

413 Kč
Typokniha
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin. V soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2020 Cenu Ministerstva kultury ČR (1. místo) v kategoii Učebnice a další didaktické pomůcky.
Ukázky

Typokniha

459 Kč
Problém tří těles
(18x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
Duše národa
(6x)
Nejznámější český marketér. Tvůrce bezprecedentních kampaní. Expert na průzkum trhu, jemuž lidé řekli svá nejtajnější přání, obavy a cokoliv, na co se jich zeptal. Ví, jak položit správnou otázku a jak hned využít odpověď.

Duše národa

359 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(3x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.

Smrt šumavského poustevníka

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>