Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - duben 2024

Tajuplné příběhy
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?

Tajuplné příběhy

260 Kč
Tomodachi
Deska Tomodachi se přidává do katalogu kapely Mirai k platinově oceněným albům Konnichiwa, Arigato a Maneki Neko. Novinka je podle samotných členů kapely dosud nejpestřejším a nejsvobodnějším projektem.

Tomodachi

431 Kč
Unesený Západ
(2x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.

Unesený Západ

267 Kč
Veterinářka vypráví
Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením.

Veterinářka vypráví

322 Kč
Zelené báje
(2x)
Originální pohádkové příběhy, v nichž se snoubí krásná literatura s pochopením křehké rovnováhy ve světě přírody.

Zelené báje

354 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

Zimní hrob

341 Kč
Zoo v kufru
Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo.

Zoo v kufru

305 Kč
Černá lilie
(1x)
Oldřich z Chlumu se svými pomocníky řeší vraždy na hradě Valdek. Podezřelých je mnoho, protože na hradě se právě koná rodinná slavnost. Jaké tajemství skrývá vzácná tapiserie?

Černá lilie

358 Kč
i / o (Bright-Side Mix, Dark-Side Mix)
Nové, velice očekávané album britského zpěváka na dvou CD, vychází v prosinci 2023. Obsahuje Bright Side i Dark Side mix.

i / o (Bright-Side Mix, Dark-Side Mix)

485 Kč
Jak přežít dračí bouři (Jak vycvičit draka 7)

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost...

Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou...

Jak přežít dračí bouři (Jak vycvičit draka 7)

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 273 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>